Az Új E-TWOW  GT 2020 SE

 

2019 végére megérkezett a Booster V sport változata a GT. 2020 tavaszán a dobfékes változat, a GT 2020 amit a német közlekedési hatóság rolleres féktől megkövetel. Ugyanakkora kapacitású akkumulátor mellett nagyobb feszültség jellemzi ( 48V ), amivel már 700 W-os teljesítményt tud a motor. Teljesítmény már van a sebességhez, így maximum 40 km/h-val lehet haladni, ami tökéletesen felveszi a belvárosi közlekedés ritmusát. (igazából szerintünk rolleren ez már tényleg kicsit sok is, szóval vegyél sisakot ha ki akarod használni) Összecsukott állapotban 120 mm-rel hosszabb lett a roller. Nem csak gyorsabb de kényelmesebb is. Félelmetes ereje és így hegymászó képessége, már 125 kg-os terheléssel is komoly emelkedőket maga alá gyűr. A GT 2020 SE modell, 2020 őszétől pedig Bluetooth kapcsolattal is állítható. Van egy jó hírünk azoknak, akik egy sportos, fiatalos, gyors, megbízható eszközt keresnek: megtalálták. Mindezek mellett, mint minden modellünkhöz a GT-hez is jár a különleges E-TWOW Prémium Garancia és szerviz szolgáltatás, azonnal, gyári alkatrészekkel, raktárról. Mind ez Budapesten! Gyere el és próbáld ki! Hívj minket bizalommal.

Vigyázat függőséget okoz! Mi szóltunk..

 

Az E-TWOW azt javasolja, hogy csak hivatalos forgalmazótól vásárolj rollert, mert akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást, szakmai hozzáértést, kiemelkedő szervizt fogsz tapasztalni, így a biztosan eredeti, magas minőségű  E-TWOW rollered használata minden nap örömet fog okozni.

 

Részletes technikai specifikáció:

E-TWOW GT 2020

Menetkész tömeg:    13 kg
Akkumulátor:     48V , 10,5Ah Lithium ion  akku, Samsung cellákkal
Motor:    700W , DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
Fogyasztás:   7,7 Wh/km
Egy töltéssel:    50 km (20km/h-val, 70kg-os terheléssel, 10km/h alatti szélben, nagyjából sík úton mérve)
Töltési idő:    4-4,5 óra
Töltő:    54,6V  3A
Technikai végsebesség:    40 km/h
Nyomaték maximum:   15+ Nm
Hegymászási képesség:   25+ fokos emelkedő (45%)
A váz anyaga:   speciális alumínium ötvözet
Méretek:    1060*324*150mm (összecsukva)  1132*1075*382mm (menetkész)
Kerekek:    200 mm szelep nélküli, – teljesen gondozás és defektmentes, elöl-hátul  speciális légkamrás gumik.
Lengéscsillapítás:    elöl-hátul rugós felfüggesztés, lengéscsillapítás
Fék:    gondozás mentes energia visszanyerős fék elöl (KERS), bowdenes tartós dobfék hátul és biztonsági taposó roller vészfék hátul

Kijelző/vezérlő egység:    pillanatnyi sebesség, akku töltöttség (%-ban),  hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt,  LED lámpa, fényszenzor. Végsebesség határolás. (6km/h, 20km/h, 25km/h)

Terhelhetőség: 125 kg

Mit tartalmaz a doboz?   E-TWOW GT 2020 SE, intelligens töltő, magyar nyelvű használati utasítás, futurer jótállási jegy, a megszokott E-TWOW Premium Support garanciákkal.

 

Rendelhető eredeti tartozékok: Gyöngyvászon, kerekes hord táska, második töltő, telefontartó, töltőtartó gyöngyvászon táska, táskafül, vállpánt

 

Szerintünk a géniusz. 20 kg alatt nem akad versenytárs. Gyere és próbáld ki, hidd el csak utána…